Ghid turistic Minamata

Recomandat pentru: -

Despre Minamata

Japonia este o tara foarte interesanta din punct de vedere cultural, motiv pentru care va recomandam sa veniti aici cel putin o data in viata. Si cum aici exista numeroase orase interesante si frumoase, va recomandam sa alegeti Minamata. Este vorba de o destinatie situata din punct de vedere geografic in sud-estul Prefecturii Kumamoto, care si-a castigat prestigiul in urma unui incident nu tocmai placut. Este vorba de faptul ca intre anii 1950 si 1960 mai mult localnici au fost intoxicati cu mercur. Acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca o fabricat a eliberat mai multe substante toxice, iar un numar destul de mare de oameni a murit. Astazi insa, toate acestea au fost lasate in urma, pentru ca problemele s-au rezolvat intre timp, iar dumneavoastra puteti veni linistiti aici.

De-a lungul vremii, dupa nefericitul eveniment, in Minamata s-au derulat numeroase campanii impotriva poluarii de orice fel, iar astazi orasul este gazda unui numar ridicat de turisti in fiecare an. Mai mult, aici vin nu doar cei din afara tarii, ci si grupuri de scolari din alte orase din Japonia.

Un alt aspect important referitor la Minamata este ca aici locuiesc in jur de treizeci de mii de oameni, potrivit ultimului recensamant. In plus, un atu al orasului este ca se intinde pe frumoasa coasta a Marii Shiranui, ceea ce va va oferi posibilitatea de a avea o priveliste superba asupra Insulelor Yunotsuru, dar si asupra coastei Yunoko Onsen.

Ferma Fukuda este cu siguranta unul dintre locurile cele mai frumoase din Minamata in prezent. Ea este cunoscuta de asemenea si ca Satul Yunoko Spain si se afla pe dealurile Yunoko Onsen, oferind o priveliste deosebita asupra imprejurimilor. Aici se produc mai multe bunatati, printre care suc, bere, gem, paine, dar si dressinguri pentru salate. De aceea, nu ezitati sa treceti pe aici!

Minamata