Shopping

Complexul Canal City din Fukuoka

Unul dintre cele mai mari malluri din oras, Canal City, atrage zilnic un numar mare de turisti dar si localnici. Un adevarat paradis al pasionatilor de shopping, mallul creeaza impresia ca te afli intr-un mic oras. Cele 250 de spatii comerciale, cafenele, restaurante, teatre, sali de cinema, doua hoteluri unite printr-o pasarela, toate fac din Canal City un loc cu adevarat impresionant. 

Centrul Comercial Hawks Town din Fukuoka

Cel mai mare mall din Fukuoka este denumit sugestiv Hawks Town. O galerie comeciala cu numeroase magazine, dar si o multime de restaurante cu maniuri dintre cele mai diverse. Sub acelasi acoperis se afla si sali de cinema, un parc de distracti si spatii pentru concerte si muzica live, zone de joaca pentru cei mici. O zi se va dovedi insuficienta pentru a colinda Centrul Comercial Hawks Town.

Piata Nishiki din Kyoto

Piata Nishiki este una dintre preferatele turistilor cand vine vorba de locuri interesante, pline de culoare. Veti descoperi aici sute de magazine, majoritatea specializate in comertul alimentar dar si restaurante cu meniuri locale, bazate pe peste si fructe de mare. Piata este renumita pentru atmosfera vibranta. Unele dintre magazine sunt cu atat mai spectaculoase pentru ca au o traditie ce se masoara...

Piata Centrala de Peste din Tokyo

Daca nu va deranjeaza aglomeratia, atunci, pentru o experienta interesanta, vizitati Piata de peste din Tokyo. Pe langa tot soiul de specii de peste, puteti cumpara legume si fructe proaspete, alimente si chiar flori. Piata Tsukiji este considerata una dintre cele mai mari piete din lume, unde sunt aduse zilnic aproximativ 2000 de tone de produse marine. O vizita aici va ofera ocazia sa descoperiti...

Piata Akihabara din Tokyo

Piata Akihabara este unul dintre locurile preferate ale turistilor care aleg sa-si petreaca concediul la Tokyo, mai ales, a celor pasionati de electronice. Aici puteti descoperi ultimele noutati in domeniu, dar si filme de toate felurile. 

Piata Pentax din Tokyo

Daca sunteti amatori de fotografii, piata Pentax nu poate lipsi din itinerariul vostru de vacanta. Aici gasiti cateva galerii cu expozitii interesante, dar si aparate foto si accesorii dintre cele mai diverse, printre care lentile si echipamente de ultima generatie.