Ghid turistic Otaru

Recomandat pentru: gastronomie, muzee, sushi

Despre Otaru

Otaru este un oras-port din Hakkaido, Japonia. Este localizat langa Sapporo si este o destinatie turistica cunoscuta pentru gastronomie, cladiri istorice si magazine.

Otaru este o statie mare pe linia trenului Hakodate din Sapporo, cu o frecventa de trenuri care circula zilnic. La pretul de 620 yeni, sunt cel putin 5 trenuri pe ora, iar cel mai rapid dintre ele ajunge in Otaru in 30 de minute. Totusi, daca doriti sa va folositi de masina, orasul este la 25 de minute din Sapporo.

Vara clima este ca in vestul Hakkaido, foarte calda si linistita cu maxime de pana la 25 de grade Celsius si umiditate mare. Totusi iarna, orasul nu prea este inzapezit si are parte de peste 6.6 metri de zapada, din noiembrie pana in martie, cand ninge aproape constant si soarele nu prea apare pe cer.

Temperaturile extreme au avut loc in luna august in anul 2000, 34.9 grade Celsius si -18 grade Celsius in ianuarie 1954.

Canalul Otaru a fost completat in anul 1923. Acesta a fost folosit ca o trecere de pe un mal pe altul. Este luminat noaptea de lampi cu gaz.

Muzeul Otaru Music Box este un muzeu care contine exponate despre evoluarea cutiutelor muzicale, o colectie de cateva cutiute muzicale remarcabile si un magazin extins care are multe tipuri diferite. Pentru o taxa suplimentara, cumparatorii isi pot construi cutiute muzicale proprii.

Muzeul este, de asemenea, o parte a unui mare complex de cladiri din zona apropiata care include colectii de animale de plus precum si un muzeu antic.

Ca in majoritatea oraselor din Hokkaido, iarna trotuarele sunt inghetate. Incercati sa purtati cizme cu talpa anti-derapanta sau din cauciuc. Sau puteti cumpara benzi de la magazinele de la sosea pentru pretul de 1700 yeni.

Hotelul Dormy Inn Premium Otaru, daca doriti sa va cazati la hotelul acesta, seara primiti o portie de ramen gratis daca mergeti sa mancati la buffetul hotelului. Este un fir de internet in fiecare camera ascuns chiar langa telefon, de unde puteti folosi internetul gratis. Camere dragute, curate si un room-service de nota 10.

Otaru