Ghid turistic Susaki

Despre Susaki

Cele cinci orase si sate, si anume: Susaki, Onogo, Uranuchi, Aso si Kamibum au fost unite pentru a forma orasul Susaki pe 1 octombrie 1954. Orasul Susaki este situat in centru prefecturii Kochi fiind la 30 de km in vest de orasul Kochi. Raul Shinjo care curge in partea de vest a acestui oras este renumit pentru limpezimea sa si chiar s-a confirmat in 1974 existenta vidrelor japoneze pe cursul acestui rau, insa nimeni nu a mai vazut vreo vidra dupa anul 1979 in raul Shinjo.

In ceea ce priveste populatia, au existat aproximativ 35000 de oameni la mijlocul anilor 1950 insa, in timp natalitatea a scazut si a dus la o scadere continua a populatiei.

Portul din Susaki a fost desemnat important datorita exportului de ciment si lemn.De asemenea la intrare in port este o banda transportatoare de calcar din muntii Torigata, iar din port, pleaca in toate partile Japoniei.

Una din atractiile turistice a acestui oras este portul Kinpo, care este un port natural, tipic pentru o zona cu linia de coasta ridicata. De asemenea, va puteti bucura privind balenele din iulie pana in septembrie de pe coasta.

Muntele Bandagamori cu o altitudine de 769m ofera o vedere larga asupra oceanului Pacific. In plus, cursele de canoe dragon s-au stabilit ca fiind un eveniment reprezentativ al orasului Susaki; s-a adunat multa atentie asupra claselor educationate, cum ar fi canotajul si coacerea palamidei peste paie.

Exista mai multe comori istorice, cum ar fi altarul Otonashi care este o importanta proprietate nationala ce a fost constrita in 1251. De asemenea, este un arbore de camfor mare considerat o comoara naturala a Japoniei avand o varsta presupusa de 2000 de ani. In ultimii ani, Susaki este remarcat pentru taieteii pan, si multi turisti din afara orasului sunt atrasi de ei.

Susaki