Informatii utile Yokohama

Date generale


Moneda: Yen (JPY)
Limba oficiala: Japoneza
Fus orar: GMT 09:00

Yokohama este recunoscuta pentru


plimbari in aer liber
relaxare
divertisment
puncte de interes
gradini
panorama

Cand este indicat sa viziteati orasul Yokohama

Din cauza climatului subtropical, in Yokohama iernile sunt blande, temperaturile osciland intre 4 si 6 grade Celsius, iar verile sunt clade, cu temperaturi care variaza intre 20 si 25 de grade Celsius. Precipitatiile sunt destul de rare pe aceste meleaguri, deoarece nu a mai nins sau plouat in Yokohama de 3 ani in luna Decembrie si Ianuarie. In schimb, pe perioada toamnei si a primaverii, precipitatiile sunt destul de intense, uneori ajungandu-se chiar si la inundatii destul de grave.

Temperaturi medii lunare in Yokohama, Japonia

Modalitati de plata in Yokohama

Moneda oficiala din Japonia este yeniul japonez. Fiind un oras foarte mare, in Yokohama exista, la orice colt, o banca sau un schimb valutar, in care puteti sa va schimbat bani pe care ii aveti in yeni japonezi. Totusi, daca optati catre un schimb valutar, este recomandat sa le folositi pe cele din centrul vechi al orasului, deoarece pretul pe care il ofera pentru un dolar sau euro este mult mai mare decat casele de schimb valutar de la periferie.

Shopping in Yokohama

Strada Motomachi este recunoscuta pentru magazinele cu produse de artizanat pe care le detine. Toti turistii care aleg sa vina aici ajung sa indrageasca aceasta strada, datorita diversitatii de cultura si a numeroaselor posibilitati de distractie.

Minato Marai 21 este un cartier rezidential din Yokohama cu totul si cu totul deosebit, deoarece, atunci cand veti ajunge aici, veti spune ca ati calatorit in timp si ati ajuns in viitor. Cladirile futuriste impanzesc aceasta zona a orasului si puteti gasi aici o sumedenie de centre de shopping, precum Landmark Plaza, Pacifico Yokohama, Yokohama Jackmall, Yokohama World Porters, Kiyouken, si multe altele. Daca doriti un loc unde puteti gasi orice tine de shopping, Minato Marai 21 este cartierul in care vreti sa ajungeti.

Viza turistica in Yokohama

Viza turistica nu este necesara pentru toate persoanele. Cei care vin in Japonia exclusiv pentru scopuri turistice, viziteaza rude sau prieteni, participa la unele manifestari stiintifice sau conferinte, nu au nevoie de viza turistica. Totusi, cei care doresc sa se angajeze, vin pentru studii, exercita o activitate sportiva, si asa mai departe, necesita o viza pe care si-o pot procura de la ambasada.