Cum se ajunge in Kuweit

Aeroportul International Kuweit este singurul aeroport din aceasta tara si este deservit de cateva companii aeriene, majoritatea efectuand zboruri din Orientul Mijlociu. Compania aeriana nationala, Kuweit Airways, efectueaza zboruri din Frankfurt, geneva, Roma, Kuala Lumpur, Londra, New York, Paris, dar si din alte destinatii din Europa, Asia, Africa si Orientul Mijlociu. Insa, sfatul nostru este sa evitati aceasta companie. Are o reputatie proasta, din cauza avioanelor vechi, a intarzierilor frecvente si a serviciilor cu clientii care lasa de dorit.

Puteti calatori cu avionul catre Kuweit de la Londra cu British Airways, de la Frankfurt cu Lufthansa si de la Istanbul cu Turkish Airlines. Exista si alte orase din care se efectueaza zboruri catre Kuweit cu companii aeriene cunoscute, insa cele trei mentionate sunt cele mai apropiate de tara noastra si va este la indemana sa efectuati o escala intr-unul din ele.

Daca doriti sa calatoriti cu masina, trebuie sa stiti ca aveti doar doua posibilitati: trecerea din Irak sau din Arabia Saudita. Situatia politica volatila din Irak ne indeamna sa va sfatuim sa evitati aceasta ruta. Trebuie sa stiti ca toate semnele de circulatie din Kuweit sunt scrise si in limba engleza, pe langa cea araba.