Ghid turistic Balzers

Recomandat pentru: biserici, cetate, istorie

Despre Balzers

Balzers este o comuna situata in sudul Liechtenstein, mai jos de Vaduz. La recensamantul din 2005, Balzers avea 4368 locuitori. Partea principala a localitatii este situata de-a lungul malului de est al Rinului . Nu exista niciun aeroport in Liechtenstein, dar Balzers are un mic heliport disponibil pentru zborurile charter. Localitatea dispune de trei elicoptere guvernamentale, unul pentru politie, unul pentru incendii si departamentul de salvare si unul pentru utilizarea guvernantilor.

Balzers a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii ani. Desi are doar 4368 de locuitori, comuna a cunoscut o industrializare rapida. Cu trecutul sau istoric important si interesant, Balzers a simtit nevoia sa aiba in continuare grija de mediul sau. Acest lucru este reprezentat de dezvoltarea infrastructurii, in functie de nevoi. Fiecare locuitor este asigurat, astfel, de o viata sanatoasa, intr-un mediu corespunzator.

Unele obiceiuri de primavara, cum ar fi "Funken", un ritual cu origini pre-crestine care implica un foc imens, sunt inca practicate in Balzers. In Balzers veti putea admira Gutenberg Burg, un castel din secolul al XII-lea, situat pe un deal stancos, in centrul orasului.

Balzers are o gama larga de restaurante si baruri, cea mai mare parte situate central, la poalele castelului sau de-a lungul drumurilor principale. In plus fata de aceasta, Balzers gazduieste un cinematograf si bai publice in aer liber. Terenul de sport de langa Rin este centrul majoritatii activitatilor sportive din localitate.

Balzers