Catedrale si biserici Schaan

Capela Sfanta Maria din Schaan

Capela Sf. Maria este situata in Schaan, Liechtenstein. Arhitectura Capelei a fost bine conservata in timp, iar interiorul construit in stil baroc este grandios, fiind decorat foarte frumos. In aceasta Capela veti putea admira exponate cu referire la viata Maicii Domnului, realizate de Iosif Walser. Turnul capelei a fost consacrat in 1743. Capela Sf. Maria este un exemplu perfect de arhitectura baroca.

Noua Biserica Parohiala Sfantul Laurentiu din Schaan

Noua Biserica Parohiala Sf. Laurentiu este situata in Schaan, Liechtenstein. Construita in stil neo-gotic, biserica a fost hirotonita la 5 octombrie 1893 si renovata intre 1968 si 1978, dupa un proiect al lui Georg Malin. Pe fondul peisajului superb al muntilor, aceasta biserica merita cu adevarat sa fie vizitata. Capelele sale sunt cunoscut pentru desenele frumoase, iar vitraliile sunt superbe.

Vechea Biserica Parohiala Sfantul Laurentiu din Schaan

Vechea Biserica Parohiala Sf. Laurentiu este situata in Schaan, Liechtenstein si este un punct de reper semnificativ al locurilor. Biserica veche dateaza din secolul al XII-lea, dar astazi numai turnul bisericii a mai ramas. Aceasta biserica este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai vechi biserici din zona. La un moment dat biserica a fost demolata, dar cateva dintre sculpturile de aici au fost salvate....

Biserica Sfantul Petru din Schaan

Biserica Sf. Petru este situata in Schaan, Liechtenstein. Aceasta este cea mai veche biserica din tara. Peretii bisericii sunt datati in secolele V – VI. Biserica a fost deteriorata de un incendiu, in 1499, in timpul Razboiului cu svabii. Biserica a fost renovata in secolul al XX-lea. Turnul sau cu ceas, fatada si picturile interioare atrag vizitatorii.

Schaan