Cum se ajunge in Kaunas

Calatoria cu avionul la Kaunas

Pentru a ajunge in Kaunas cautati un zbor catre Aeroportul International Kaunas sau catre Aeroportul Vilnius.

Aeroportul International Kaunas (KUN) este unul dintre cele mai mari aeroporturi din statele baltice. Aeroportul poate gazdui avioane de toate tipurile. Se poate ajunge usor cu cea mai mare companie aeriana low cost din Europa, Ryanair. Aeroportul este situat la 14 km de centrul orasului Kaunas.

Aeroportul International Kaunas conecteaza Kaunas cu Birmingham, Bristol, Bruxelles, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Leeds, Liverpool, Londra, Oslo, Stockholm si Tampere. In sezonul de vara, exista, de asemenea, zboruri catre insulele grecesti Kos si Rhodos, Alicante si Mallorca in Spania, Pafos in Cipru, si Malta. Exista, de asemenea, zboruri regulate prin Riga cu AirBaltic, compania aeriana letona, precum si prin Moscova cu IrAero.

Facilitatile aeroportului includ un restaurant, baruri, si magazine duty-free, precum si servicii de inchirieri auto. Serviciile agentiilor de turism, schimb valutar, si ATM-uri sunt, de asemenea, disponibile.

Autobuzele realizeaza transferul in centrul orasului Kaunas. Exista o statie de taxi in fata aeroportului.

Aeroportul Vilnius este deservit de companiile Aer Lingus, AirBaltic, Ryanair, Finnair, Lufthansa, AirShuttle, Brussels Airlines, Scandinavian Airlines (SAS) si LOT. Din acest aeroport va puteti imbarca in autocare de transfer pentru a ajunge in Kaunas.

Calatoria cu masina la Kaunas

In situatia in care doriti sa parcurgeti ruta Bucuresti – Kaunas cu masina, recomandam ruta Bucuresti - Adjud - Bacau - Suceava - Cernauti - Ternopil – Kaunas, traseul avand aproximativ 1510.7 km.