Ghid turistic Clervaux

Recomandat pentru: puncte de interes, cladiri istorice, istorie, manastiri, situri religioase

Despre Clervaux

Clervaux este un oras situat in nordul ducatului Luxemburg. Orasul este cunoscut pentru Batalia de Clervaux ce a avut loc aici in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, in decembrie 1944. Situata in nordul Luxemburgului, Clervaux este un localitate medievala, ridicata la umbra zidurilor castelului Clervaux, ascunsa intr-o vale ingusta, dar pitoreasca si inconjurata de dealuri impadurite.

Clervaux este usor accesibil cu trenul. Odata ajunsi in acest sat fermecator, va puteti delecta de cadrul natural, ideal pentru diferite activitati in aer liber: trasee de mers pe jos, in munti si chiar ciclism montan. Clervaux are totul pentru a va oferi relaxare, de la evenimente sportive si culturale, la hoteluri si restaurante excelente, muzee interesante si expozitii, la zona de cumparaturi, cu o multime de magazine.

Pentru cei care doresc un sejur in pitorescul Clervaux oferta turistica este variata, incluzand hoteluri de 3 stele, precum Hotel du Commerce, Hotel des Nations, sau de 4 stele, precum Hotel Le Claravallis, Hotel Koener, Hotel International.

Clervaux