Ghid turistic Mullerthal

Recomandat pentru: drumetii, cascada, natura, activitati in aer liber, plimbari in aer liber

Despre Mullerthal

Regiunea Mullerthal, intitulata „Mica Elvetie” luxemburgheza, ofera vizitatorilor numeroase oportunitati pentru a petrece un sejur extraordinar. In intreaga regiune, turistii au posibilitatea sa descopere singuri formatiunile de roci spectaculoase, vaile si castelele romantice si privelisti uimitoare de pe valea raului Sure. Satele pitoresti din regiune si ruinele impozante ale castelelor Beaufort, precum si cascada Schiessentümpel merita a fi vizitate.

Fiecare dintre cele trei renumite rute Mullerthal are propriul specific, si indeplineste standardele de calitate cerute de catre excursionisti de astazi. Inainte de Mullerthal, sunt multe trasee locale adiacente, marcate si intretinute de catre autoritatile respectivelor comune. Pantele abrupte ale "Wanterbaach" Berdorf sunt ideale pentru alpinism, insa este necesara o autorizatie prealabila.

Calitatea excelenta a sectorului de cazare din Luxemburg in general si din regiunea Mullerthal a facut-o celebra. Hoteluri boutique, inovatoare, campinguri, pensiuni moderne pentru tineret sau vacanta de familie, permite tuturor sa gaseasca o gama completa de categorii, stiluri si atmosfere.

Mullerthal