Cum se ajunge in Tetovo

Calatoria cu avionul la Tetovo

Persoanele din Romania care vor sa calatoreasca pana la Tetovo cu avionu, trebuie sa stie ca nu exista cursa directa, ci doar pana la Skopje. De aici se poate lua trenul, autobuzul sau puteti inchiria un autoturism care sa va duca pana la Tetovo.

Pretul biletului de avion de la Bucuresti pana in capitala Macedoniei variaza intre 150 si 300 de euro de persoana In cazul in care doriti sa inchiriati un autoturism din capitala tarii, pretul variaza intre 25 si 50 de euro pe zi.

Calatoria cu trenul la Tetovo

Turistii care vor sa calatoreasca pana la Tetovo cu trenul, vor merge pana la Belgrad, iar aici se vor urca in alt tren cu destinatia Gara Tetovo. Calatoria va dura aproximativ 36 de ore.

Pretul tichetului de calatorie de la Bucuresti la Belgrad variaza intre 100 si 200 de euro. Pretul biletului de tren de la Belgrad la Tetovo este de 50 de euro de persoana.

Calatoria cu autoturismul la Tetovo

In cazul in care doriti sa mergeti pana la Tetovo cu propriul mijloc de transport sau cu autocarele care fac saptamanal excursii organizate spre aceasta destinatie, trebuie mai intai sa va interesati care este cel mai bun traseu de urmat. Distanta de la Bucuresti la Tetovo este de aproximativ 665 de kilometri depinzand de drumul pe care il parcurgeti. In general soferii de auticare din Romania care fac saptamanal excursii spre aceasta destinatie opteaza pentru ruta: Bucuresti – Craiova – Vidin – Nis – Skopje – Tetovo.