Ghid turistic Kota Kinabalu

Recomandat pentru: situri religioase, arhitectura, panorama, puncte de interes, turn

Despre Kota Kinabalu

Kota Kinabalu este capitala Sabah, in Malaezia de Est. Orasul este o destinatie principala de pescuit si o poarta de acces populara pentru turistii care viziteaza Sabah si Borneo. Kota Kinabalu este, de asemenea, unul dintre cele mai importante centre industriale si comerciale din Malaezia de Est.

Ca turist in acest oras puteti vizita si Kinabalu National Park situat la aproximativ 90 km de oras.

In oras exista numeroase locatii culturale. Muzeul Sabah este principalul muzeu al Sabah. In imediata apropiere a muzeului veti putea vizita Galeria de Arta Sabah si Gradina Botanica. Galeria de Arta Wisma Budaya din centrul orasului gazduieste expozitii de arta regionala si nationala. Monsopiad Cultural Village ofera spectacole culturale legate de cultura Kadazan-Dusun.

Borneo, care este cel mai mare mall din Kota Kinabalu si, de asemenea, cel mai mare din Malaezia de Est. Kota Kinabalu are, de asemenea, o serie de alte mall-uri. Acestea includ Kompleks Karamunsing, Centre Point, Wisma Merdeka, Warisan Square, Plaza Wawasan, Kompleks Asia City.

Top obiective turistice Kota Kinabalu

Moscheea Orasului Kota Kinabalu
Moscheea Orasului Kota Kinabalu

Nu puteti petrece o vacanta la Kota Kinabalu fara sa fi vizitat una dintre cele mai frumoase constructii din oras, Moscheea orasului. Privita de la departare...

Turnul Atkinson din Kota Kinabalu
Turnul Atkinson din Kota Kinabalu

Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Kota Kinabalu este Turnul cu ceas Atkinson situat in apropiere pe bdul. Singnal Hill. Construit complet...

Kota Kinabalu