Ghid turistic Meeru

Despre Meeru

Insula Meeru este situata in Maldive, la est de North Male Atoll si la aproximativ 50 de kilometri de capitala Male. Insula este, de asemenea, cunoscuta sub numele de Meerufenfushi.

Insula are o lungime de 1.2 km si o latime de 500 m, fiind astfel cel mai mare resort din atolii de nord. Pe insula veti fi incantati de multimea palmierilor, plantatiilor de banane si papaya, iar laguna frumoasa de care este inconjurata ofera posibilitati pentru inot si practicarea sporturilor nautice.

Aici aveti posibilitatea de a alege cazare, fiindu-va puse la dispozitie 286 camere, 20 de camere standard, 77 vile pe plaja, 83 vile pe plaja cu jacuzzi, 27 vile pe malul marii, 77 vile pe malul marii cu jacuzzi, si 2 apartamente pentru luna de miere. Toate camerele au un decor tropical, un pat sau doua paturi, pardoseli din lemn, aer conditionat, ventilator de tavan, zona de relaxare, mini bar cu frigider, filtru de cafea, telefon IDD, cablu TV, seif, baie cu apa calda si uscator de par. De asemenea, vi se pune la dispozitie utilizarea gratuita a sezlongurilor la piscina si plaja si a prosoapelor de plaja. Retineti ca pe Insula Meeru nu trebuie sa va imbracati pentru a impresiona.

Pe insula exista cinci restaurante si sase baruri, unde veti gasi tot ce va doriti, la orice ora din zi.

Armonios proiectat in laguna turcoaz, se afla un centru Spa. Acesta ofera mediul perfect pentru a va rasfata corpul, stimula mintea si consolida spiritul. Cu o abordare inovatoare, care combina Vestul cu Orientul, ritualurile traditionale cu modalitatile moderne, acest SPA ofera o experienta dintre cele mai placute.

Plecand de la Male, pe Insula Meeru puteti ajunge cu o barca cu motor.

Meeru