Ghid turistic Sainte Anne (MQ)

Despre Sainte Anne (MQ)

Sainte Anne este un oras aflat in arondismentul Le Marin, din departamentul francez de peste mari, Martinica, aflat in Caraibe.

Pentru a ajunge in Sainte Anne este necesar sa calatoriti cu avionul pana la Aeroportul International Aime Cesaire, localizat in suburbia Le Lamentin a capitalei Fort de France. De acolo puteti lua un autobuz catre destinatia dumneavoastra. Pretul unei calatorii pana la Sainte Anne este de 5 euro. O alta varianta este taxiul, insa este considerabil mai costisitoare, cu un tarif de aproximativ 40-50 de euro.

Plajele lungi cu nisip alb si Biserica Catolica sunt punctele de maxim interes din acest oras aflat in sudul Martinicai. In acest loc plin de viata veti gasi si multe magazine, cafenele unde puteti consuma fructe de mare si mancare traditionala creola la preturi mici, piete si pizzeri. In sudul Sainte Anne se afla Pointe des Salines, cel mai sudic punct al insulei si locul unde veti gasi cele mai bune plaje, orasulavand unele dintre cele mai bune plaje cu nisip alb de pe insula: Anse des Salines, Anse Trabaud si Anse Michel.

Daca doriti sa va bucurati de activitati in aer liber va recomandam sa faceti o drumetie la Savane des Petrification, capatul estic al insulei, kitesurfing la Anse Michel sau body boarding la Anse Trabaud.

Sainte Anne (MQ)