Ghid turistic Mamoudzou

Recomandat pentru: shopping, alte atractii

Despre Mamoudzou

Mayotte este o insula franceza in Oceanul Indian situata intre coasta de est a Africii si Madagascar. Aceasta insula uluitoare inconjurata de apa, cu lagune albastre si recifuri de corali reprezinta o adevarata tentatie pentru turisti (acestia putandu-se angaja in diverse activitati, inclusiv sporturi de apa, cum ar fi snorkeling, scufundari, pescuit si canotaj dar si drumetii sau trekking).

Cel mai mare oras de pe insula Mayotte este Mamoudzou. Mamoudzou este locul in care se concentreaza toate structurile administrative, politice si comerciale ale insulei. Orasul gazduieste in prezent aproximativ 30% din populatia totala a insulei Mayotte.

Cele mai apropiate orase de Mamoudzou, pe care le puteti vizita in sejurul dumneavoastra sunt Dzaoudzi, Pamandzi, Koungou, Dembeni si Ouangani. Mamoudzou este un oras impartit in trei sectiuni: Mamoudzou-1, Mamoudzou-2 si Mamoudzou-3.

Cele mai multe dintre magazinele, restaurantele si intreprinderile din Mayotte sunt concentrate in Mamoudzou.

Desi nu este cel mai frumos oras din lume, Mamoudzou va poate asigura o vacanta deosebita. Mamoudzou are un numar limitat de obiective turistice care se pot vizita, insa apropierea de multe alte orase maresc plaja lucrurilor de vazut si de facut in aceasta zona.

Mamoudzou