Cum se ajunge in Mexic

Pentru a ajunge in Mexic, cautati un zbor catre unul dintre aeroporturile de pe teritoriul tarii. In cele ce urmeaza le vom aminti pe cele mai importante:

Guadalajara Aeroportul International (GDL) este cunoscut sub numele de Aeroportul International Miguel Hidalgo y Costilla si este situat la 17 km sud-est de orasul Guadalajara.

Acest aeroport este al treilea cel mai aglomerat din Mexic. Microbuzele Servicio Colectivo asigura transferul din aeroport spre centrul orasului la fiecare ora. Biletele sunt disponibile pentru cumparare la cabinele din afara zonelor sosiri. Taxiuri autorizate sunt disponibile: acestea pot fi rezervate la ghiseele de la Sosiri. Tarifele sunt stabilite tinandu-se cont de zona in care se va merge.

Intre facilitati puteti gasi aici: o banca si ATM-uri. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil pentru clientii mai multor cafenele si restaurante. Exista restaurante, fast food si baruri. Printre acestea sunt restaurante deschise 24 de ore pe zi.

Aeroportul Mexico City Benito Juarez International Airport (MEX) este situat la 13 km est de Mexico. Acest aeroport ofera mai multe mijloace de transport pentru transfer. Metroul este ieftin si rapid, dar aglomerat in orele de varf. Autobuzele din aeroport va vor duce catre diverse destinatii in si in jurul Mexico City – plecarea se face de la sectiunea internationala a Terminalului 1. De asemenea, puteti opta pentru un taxi.

In aeroport exista mai multe banci ofera diverse facilitati. ATM-urile sunt disponibile 24 de ore. Aici veti gasi, de asemenea, o varietate de restaurante, inclusiv fast-food, baruri si cafenele. Unele magazine sunt deschise 24 de ore.

Monterrey General Mariano Escobedo International Airport (MTY) este situat la 24 km nord-est de Monterrey. Skybus asigura transferul cu autobuzul, functionand in mod regulat de la 6 la 23, in timpul saptamanii, si mai putin frecvent la sfarsit de saptamana. Mai multe companii de taxi isi ofera serviciile la si de la aeroport.

In aeroport exista mai multe ATM-uri, restaurante, baruri si cafenele; sunt disponibile, de asemenea, numeroase magazine duty-free, de imbracaminte si de cadouri.

Aeroportul International Cancun este situat la 22 km sud-vest de Cancun. Acesta este cel mai mare al doilea aeroport din Mexic si unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi internationale din regiune. Este poarta de acces spre Riviera Maya, cu intinderile sale de plaje de nisip, numeroase activitati si atractii istorice. Si din acest aeroport va veti putea imbarca in autocare de transfer care fac legatura cu diferite orase din tara. O companie de taxi ofera servicii individuale si de grup de la aeroport. Taxiurile pot fi rezervate on-line in avans sau platite la aeroport imediat dupa sala Sosiri.

In aeroport veti gasi ATM-uri si birouri de schimb valutar in fiecare terminal. Telefoanele publice si punctele de internet sunt disponibile. Internet Wi-Fi gratuit este oferit la diferite puncte. Aeroportul International Cancun are o varietate de fast-food, baruri si restaurante care servesc atat mancare mexicana cat si mancaruri internationale. Exista, de asemenea, o varietate de magazine in care veti gasi o gama larga de produse, de la mestesuguri locale la bijuterii; o farmacie si un centru medical.