Ghid turistic Ensenada

Recomandat pentru: plaja, gastronomie, observarea balenelor

Despre Ensenada

Ensenada este orasul cel mai mare din Baja California, Mexic. Ensenada este un important centru comercial si port. Orasul este, de asemenea, baza marina, baza militara si un aerodrom militar, care functioneaza ca un aeroport de intrare in Mexic. Orasul este sustinut de lanturi muntoase mici. Datorita locatiei sale, vremea tinde sa fie usoara pe tot parcursul anului. Desi sezonul de iarna este caracterizat de ploi scurte, zona este predispusa la perioade de seceta prelungita.

Turistii care merg la Ensenada se pot bucura de plajele Estero si Mona Lisa. Zona Ensenada are mai multe locuri celebre de surfing, cum ar fi San Miguel Beach, California Trailer Park, Stacks. De asemenea, turistii vor putea gusta din recolta de vin a Ensenadei. Baja California, ofera oportunitati excelente pentru scafandrii experimentati si pescari. Lagunele din aceasta zona sunt un loc important pentru balene, in special balenele gri, iar vizionarea balenelor este o mare placere pentru turisti.

Ensenada este un oras plin de atractii gastronomice ieftine. Veti putea servi de la sandwich-uri, pana la mancaruri autentice mexicane.

Ensenada