Informatii utile Ensenada

Date generale


Moneda: Peso mexican (pl.
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT -08:00

Ensenada este recunoscuta pentru


plaja
gastronomie
observarea balenelor

Cand este indicat sa vizitati orasul Ensenada

Clima in Ensenada este usoara, insorita si uscata. Un curent rece din Pacific pastreaza temperaturile de vara mai mici, cu maxime medii pentru lunile iunie, iulie si august de 24° C. Cele mai reci zile sunt cele de iarna.

Temperaturi medii lunare in Ensenada, Mexic

Ce sa luati in bagaj

Vremea in Ensenada este schimbatoare, din acest motiv trebuie sa adaugati in bagajul dumneavoastra pentru vacanta, haine pe care sa le purtati in straturi. Aparatul foto si/sau camera de filmat va vor ajuta sa pastrati momentele frumoase ale vacantei.

Transportul in Ensenada

Cele mai multe dintre atractiile turistice din centrul orasului Ensenada pot fi accesate pe jos. Bulevardul Costero si autostrada pot fi parcurse cu bicicleta.

In oras este extrem de usor de navigat cu masina, iar parcarea este gratuita si disponibila. Puteti inchiria o masina de la Hotel Rosearito.

Taxiurile sunt disponibile si va vor duce oriunde va doriti. Taxiurile de ruta servesc cea mai mare parte a zonelor suburbane si sunt foarte utile pentru turisti, fiind si foarte ieftine (0.75 $)

Shopping in Ensenada

Pe strazile orasului veti gasi tarabe care vand piese ieftine de arta regionala. In oras veti gasi piete, magazine si supermarket-uri.

Daca doriti sa vedeti un film si nu va deranjeaza subtitrarea spaniola, mergeti la un cinematograf – veti plati aproximativ 5 $ pentru a viziona unul.

Ensenada