Ghid turistic Ixtapa

Recomandat pentru: plaja, pescuit, snorkeling, golf, relaxare

Despre Ixtapa

Ixtapa este un oras situat pe coasta Pacificului. Acesta este un refugiu minunat pentru familii si tineri deopotriva. Un port popular si o destinatie pentru pasagerii de croaziera, statiunea mexicana a Ixtapa este situata pe unul dintre golfurile cele mai spectaculoase ale coastei Pacificului si este pe buna dreptate renumita pentru plajele sale frumoase.

Situat la doar 5 km de Zihuatanejo, Ixtapa a fost construit in anii 1970 pe o plantatie de nuca de cocos si in ultimii ani i s-au adaugat hoteluri inalte si vile de lux, ajungand sa fie una dintre cele mai moderne statiuni din Mexic, cu o energie si o atmosfera care aminteste de Acapulco.

Cu vederi impresionante plaje, insule tropicale marine, doua cursuri de golf de clasa mondiala, scufundari interesante, restaurante si o viata de noapte care pulseaza, Ixtapa devine rapid o alegere populara pentru turistii in cautarea unei vacante perfecte pe plaja din Mexic.

Playa Las Gatas este o plaja pentru familii, apele de aici fiind calme. Exista zone frumoase, izolate, pentru snorkeling si scuba diving, precum si un magazin. Pe aceasta plaja veti gasi furnizori locali de produse delicioase: inghetata, gustari, bauturi racoritoare si altele. Playa La Ropa este una dintre cele mai mari plaje si cele mai uluitoare din Ixtapa. Aceasta plaja este plina cu restaurante si palmieri.

Aici puteti inota cu delfinii. Aceste minuni adorabile vor inoata si se vor juca cu dumneavoastra in apa. Acest program interactiv este o ocazie minunata pentru familii. Daca doriti sa vedeti coralii de aproape, sau sa inotati in cu pesti tropicali, mergeti la Divers Ixtapa unde veti avea beneficia de cursuri foarte bune. Pe de alta parte, va puteti inscrie intr-un curs de Tur Kayak. In acest tur special veti descoperi diferite zone agricole si sate fermecatoare. Acest tur ecologic ofera sansa de a vedea o serie de pasari si plante deosebite. Turul va duce, de asemenea, prin canale de mangrove si zone umede. Cea mai buna parte este ca ajungeti sa experimentati cinci zone distincte ecologice.

Puteti vizita, de asemenea, Museo de Arqueología, unde veti putea vedea o colectie fabuloasa de comori, istorie si cultura. Muzeul are o mare varietate de ceramica si relicve interesante.

Preparate din fructe de mare sunt o atractie a zonei. Restaurantele ofera o mare varietate de feluri de mancare. Bautura si muzica va vor ajuta sa va relaxati. Cele mai multe dintre cluburile de noapte situate in Ixtapa sunt de-a lungul bulevardului si ofera o atmosfera si muzica pentru toate gusturile.

Ixtapa