Informatii utile Monterrey

Date generale


Moneda: Peso mexican (pl.
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT -06:00

Monterrey este recunoscuta pentru


muzee
parcuri
monumente
arta
gastronomie

Cand este indicat sa vizitati orasul Monterrey

Clima din orasul mexican Monterrey este adesea descrisa subtropicala, arida si umeda, cu vreme calda pe tot parcursul anului. Influentata de muntii din jur, canioane si paduri, clima variaza usor, luna de luna, sezon de sezon, cu schimbari de temperatura graduale.

Temperaturile medii din timpul zilei sunt de obicei, cu mult peste 20° C. In iunie, iulie si august temperaturile sunt in jur 38° C. In timpul lunilor de iarna, din decembrie pana in februarie, temperaturile scad rapid la sub 10° C.

Temperaturi medii lunare in Monterrey, Mexic

Vremea ploioasa in Monterrey predomina cel mai probabil lunile mai si septembrie. Pentru multi, primavara este cel mai anotimp pentru a vizita Monterrey - temperaturile sunt calde si nivelurile de precipitatii reduse.

Ce sa luati in bagaj

Hainele din bagajul dvs. trebuie sa fie potrivite sezonului ales pentru petrecerea vacantei. Adaugati un aparat foto pentru a imortaliza cele mai frumoase momente.

Shopping in Monterrey

In oras veti gasi numeroase magazine ce vand obiecte de artizanat si suveniruri traditionale mexicane. In ultimii ani, scena de cumparaturi de la Monterrey s-a extins si imbunatatit dincolo de asteptari, ca urmare a deschiderii unor noi centre comerciale si mall-uri.

In centrul orasului Monterrey veti gasi doua piete principale. Ambele vand un amestec de marfuri si ofera oportunitatea de a negocia preturile.

Monterrey