Ghid turistic Playa Paraiso

Despre Playa Paraiso

Paraíso este un oras situat in partea de nord a Mexicului in Tabasco, aproximativ la 75 km de Villahermosa. O mare parte din zona este in mod traditional dedicata pescuitului si agriculturii. Astazi, aceasta zona este producatoare de ulei.

Cu toate ca una dintre activitatile sale economice importante este turismul, centrul orasului nu a fost coplesit cu hoteluri si alte intreprinderi turistice. Cele mai multe dintre casele din oras sunt modeste, construite cu caramida sau chirpici.

Centrul orasului este marcat de o piata mare in care veti putea admira Biserica San Marcos. Biserica San Marcos si Biserica La Asunción sunt doua dintre cele mai importante biserici de aici, deoarece ii reprezinta pe cei doi sfinti patroni ai orasului Marcu Evanghelistul si Sfanta Fecioara a Adormirii Maicii Domnului. Parque central Guillermo Sevilla Fiqueroa are o arhitectura moderna, fiind prevazut si cu un turn inalt cu ceas. Parcul are, de asemenea, zone cu gradini si copaci si un teatru in aer liber. In parc veti gasi, de asemenea, o cafenea si o piscina.

Carnavalul incepe pe 20 ianuarie, cu un eveniment numit "La Pintorrea".

Playa Paraiso