Ghid turistic Puerto Vallarta

Recomandat pentru: plaja, tiroliana, snorkeling, delfini, pescuit, gastronomie, relaxare

Despre Puerto Vallarta

Puerto Vallarta este un oras mexican situat in Bahía de Banderas. Puerto Vallarta este numit dupa Ignacio Vallarta, un fost guvernator al Jalisco.

Turismul in Puerto Vallarta a crescut constant de-a lungul anilor si reprezinta 50% din activitatea economica a orasului. Orasul este deosebit de popularsi datorita numarului mare de zboruri directe intre Puerto Vallarta si Los Angeles, San Francisco si Seattle. Orasul este, de asemenea, popular pentru turistii din vestul Canadei, cu zboruri directe din orasele vestice canadiene.

Puerto Vallarta este, de asemenea, un loc de vacanta foarte popular pentru turistii interni. Acesta este o destinatie populara de week-end pentru locuitorii din Guadalajara (tapatíos), precum si o destinatie populara pentru sarbatorile nationale organizate aici, cum ar fi Semana Santa si de Craciun.

Puerto Vallarta a devenit o destinatie populara pentru pensionarii din SUA si Canada. Aceasta tendinta a dus la un boom de dezvoltare a condominiilor in oras.

Cresterea rapida a volumului de turisti in Puerto Vallarta a dat nastere la o crestere rapida a hotelurilor si constructiilor de apartamente pentru inchiriere. Zona este una dintre cele mai rapide regiuni in crestere in Mexic.

Veti gasi aici plaje frumoase, jungle luxuriante si cascade spumoase care ofera multe oportunitati pentru aventura; si, de asemenea, restaurante de clasa mondiala si oportunitati pentru shopping.

Locuitorii din Puerto Vallarta sunt foarte prietenosi si, in general, dispusi sa ajute turistii cu diferite sfaturi.

Puerto Vallarta