Ghid turistic Rosarito Beach

Recomandat pentru: plaja, surfing, calarie, relaxare, gastronomie

Despre Rosarito Beach

Rosarito Beach (Playa de Rosarito) este un oras situat in statul mexican Baja California, la aproximativ 35 de minute sud de granita Statelor Unite. Plajele sale si cluburile de dans sunt o destinatie populara pentru tinerii din Statele Unite in timpul Memorial Day. Orasul este al doilea cel mai mare in zona metropolitana Tijuana.

Economia Rosarito Beach este bazata pe turism. Ca urmare aici veti gasi multe hoteluri si instalatii turistice. Rosarito ofera mai mult de 900 de camere de hotel, cursuri de golf si spa-uri.

Rosarito are o istorie bogata, care etnic este cufundata intr-o cultura adanc inradacinata. Statiunea a fost un centru agricol prosper pentru primii colonisti din India, care au fost vrajiti de solurile fertile si clima placuta. Triburile Kumiai au modelat identitatea timpurie a Rosarito. In 1553, spaniolii au frecventat Rosarito cu intentia de a construi biserici in intreaga Baja California. La sfarsitul secolului al XIX-lea numeroase ferme au fost create.

Rosarito va poate oferi o vacanta unica. Familiile pot explora locatii noi si experimenta o cultura diferita. Datorita apusurilor de soare uimitoare, produselor alimentare delicioase, climei calde si viertii de noapte interesante, Rosarito este unul dintre locurile pe care veti dori sa il revedeti.

Rosarito se straduieste sa mentina aspectul cultural al Mexicului, pentru ca vizitatorii sa deguste ospitalitatea mexicana, in timp ce se bucura de atractii turistice si facilitati moderne.

Rosarito Beach