Informatii utile Rosarito Beach

Date generale


Moneda: Peso mexican (pl.
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT -08:00

Rosarito Beach este recunoscuta pentru


plaja
surfing
calarie
relaxare
gastronomie

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Rosarito Beach

Rosarito Beach are un climat mediteranean. Precipitatiile sunt prezente pe tot parcursul anului, ploua in timpul iernii, si, ocazional, primavara si toamna. Cea mai umeda luna este februarie. Rosarito are ierni reci, cu o temperatura medie de 18° C, si veri calde, cu o temperatura medie de 23° C.

Temperaturi medii lunare in Rosarito Beach, Mexic

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagajul dvs. haine potrivite sezonului in care hotarati sa vizitati Rosarito. Nu uitati consumabilele medicale si produsele cosmetice, intre care si produsele pentru protectie solara. Aparatul de fotografiat va este, de asemenea, necesar.

Transportul in Rosarito Beach

In oras exista o multime de taxiuri. Autocarele opresc in Rosarito pentru calatorii spre nord sau sud. Fiind aproape de Tijuana, orasul are avantajul de a avea legaturi cu multe alte orase mari prin Aeroportul International de acolo.

Shopping in Rosarito Beach

In Rosarito veti gasi magazine magazine, galerii de anticariat, farmacii si multe altele. Aici veti descoperi mestesugurile traditionale mexicane, produse din piele de calitate, bijuterii de argint si mult mai multe. Magazine care vand ceramica si produse lucrate manual sunt din belsug peste tot in oras.

Rosarito Beach