Ghid turistic San Miguel de Allende

Recomandat pentru: izvoare termale, traditii, biserici, gradina botanica, catedrala, arhitectura, gastronomie

Despre San Miguel de Allende

San Miguel de Allende, cel mai adesea mentionat ca San Miguel, este unul dintre orasele cu mine de argint (Guanajuato, Zacatecas, Queretaro si San Luis Potosi) din Mexic. Atmosfera generala a orasului este inca b oema si coloniala, dar orasul este viu, in plina dezvoltare.

Desi este un oras mic, acesta combina cu succes farmecul lumii vechi cu facilitati moderne si stil de viata cosmopolit.

Desi San Miguel poate fi savurat si intr-o excursie de o zi, este nevoie sa stati aici cateva zile pentru a intelege esenta a ceea ce este acest oras colonial si ce are de oferit. Orasul este o destinatie de week-end foarte populara, iar oamenii din Mexico City vin in San Miguel pentru a scapa de congestia urbana a capitalei. Ca urmare, de joi pana duminica San Miguel este un oras aglomerat iar camerele de hotel sunt mai greu de gasit si mai scumpe la sfarsit de saptamana.

Orasul este cunoscut pentru hotelurile sale deosebite, restaurante si magazine in care puteti gasi o gama larga de articole artizanale, haine si bijuterii fine.

In centrul colonial veti gasi o serie de exemple ale arhitecturii coloniale, inclusiv Biserica Parohiei. San Miguel este un loc magic si plin de viata ce merita vizitat. Aceasta este o destinatie ce trebuie vazuta chiar si ca parte a unui turneu de orase coloniale din Mexic. In cazul in care in perioada in care veti fi in oras atunci cand este organizat un festival local, veti avea o experienta minunata in ceea ce priveste traditiile celebrate in aceasta regiune; dar chiar si in vremuri mai linistite, acest oras are un farmec unic, atractiv, care reflecta tot ceea ce este mai bun in Mexic.

San Miguel de Allende