Informatii utile San Miguel de Allende

Date generale


Moneda: Peso mexican (pl.
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT -06:00

San Miguel de Allende este recunoscuta pentru


izvoare termale
traditii
biserici
gradina botanica
catedrala
arhitectura

Cand este indicat sa vizitati orasul San Miguel de Allende

San Miguel se bucura de o clima ideala. Cu asa o clima, veti putea lua parte la o varietate de sporturi si activitati in aer liber. Ploaia este rareori o caracteristica aici; descarcari electrice se intampla rar in timpul lunilor aprilie - noiembrie, dar tind sa fie de scurta durata.

Temperaturi medii lunare in San Miguel de Allende, Mexic

San Miguel are vreme uscata aproape tot timpul anului. Vara este frumoasa aici, cu zile insorite si cer albastru, dimineata si seara. Ocazional, ploua toata noaptea. Temperaturile se pot schimba drastic atunci cand incepe sa ploua.

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagajul dumneavoastra haine si incaltaminte comoda. Nu uitati consumabilele medicale, produsele cosmetice si aparatul de fotografiat.

Soarele este destul de puternic la aceasta altitudine si produsele pentru protectie solara sunt foarte scumpe aici, de aceea este bine sa le adaugati in bagaj fara a trebui sa le achizitiona de aici. Piscinele hotelurilor si izvoarele fierbinti din apropiere fac foarte util un costum de baie chiar si in timpul iernii. Nu veti avea nevoie de haine grele de iarna, dar o haina care sa va tina de cald si o esarfa sunt o idee buna, noptile si diminetile pot fi destul de reci.

Transportul in San Miguel de Allende

Pentru a explora orasul, luati in considerare inchirierea unei masini pentru vizita dumneavoastra. Avand o masina la dispozitie, veti avea mai multa flexibilitate decat utilizand optiunile de transport public.

In oras veti putea calatori si cu taxi, aveti insa grija la tarif, acesta este negociabil.

Shopping in San Miguel de Allende

San Miguel este in principal cunoscut pentru opera de arta si produsele realizate pe plan local, disponibile pe scara larga in oras. Veti gasi magazine de nisa si de tip boutique care vand o gama larga de bunuri. Veti gasi, de asemenea, supermarketuri si piete foarte bine aprovizionate.

San Miguel de Allende