Ghid turistic Villahermosa

Recomandat pentru: muzee, gastronomie, natura

Despre Villahermosa

Villahermosa este capitala statului Tabasco, o regiune bogata din Mexic, si o candva centrul civilizatiei olmeca. Astazi bogatia orasului este fondata de campurile petroliere bogate.

In oras exista unele muzee, parcuri frumoase, o gradina zoologica si un "Safari Park". Zona pietonala Remodelada, mentionata la nivel local ca pur si simplu "La Zona" are mai multe puncte de interes. La capatul de nord, vizitati Parque Juarez, in special in serile cand multimile se aduna pentru a se intalni, si urmariti animatorii de strada. De asemenea, in zona este Museo de Historia (Muzeul de Istorie), si daca vreti sa auziti sunetul pasarilor, mergeti la Parque de los Pajaros (Parcul de pasari). Plaza de Armas are, uneori, muzica live seara. Situat chiar langa Plaza este Palatul Guvernatorului; la est de Plaza este un pod de trecere peste rau, Puente Solidaridad - acesta ofera vederi excelente ale apusului de soare.

Vizitati, de asemenea, Muzeul Regional de Antropologie - o cladire de trei etaje care contine artefacte regionale; Yumka - o atractie ecologica, o incrucisare intre safari si Centrul de Studii ecologice.

Villahermosa