Muzeul de Arheologie din Lincoln

Muzeul de Arheologie din Lincoln face parte din vasta expozitie The Collection. Muzeul de Arheologie subliniaza modul in care trecutul bogat al Lincolnshire poate fi descoperit de catre oricine, in orice moment.

In trecut, provincia Lincolnshire a fost locuita timp de aproape o jumatate de milion de ani. Oamenii din trecut au lasat urme ale vietii traite acolo peste tot in provincie. Fiecare piatra, fiecare obiect, spune povestile acestor oameni, iar aceste artefacte sunt expuse la Muzeul de Arheologie.

Galeria de arheologie spune povestea fascinanta a patrimoniului Lincolnshire, prin intermediul expozitiilor bogate de artefacte, al reconstructiilor, activitatilor si ecranelor tactile interactive. Daca vizitati Muzeul de Arheologie din Lincoln aveti sansa sa descoperiti aceste lucruri intr-un mod inedit, deoarece va puteti costuma in costume specifice autentice.

In timpul vizitei dumneavoastra in muzeu, veti descoperi:
Expozitia Epoca de Piatra. Aflati lucruri interesante despre instrumentele pe care stramosii nostri le utilizau acum 300.000 de ani sau despre animalele care cutreierau peisajul din Lincolnshire in acea perioada.
Expozitia Epoca Bronzului. Descoperiti cum artefactele dezvaluie secrete din trecut si explorati progresele tehnologice care au adus prima utilizare a metalelor, inclusiv unele dintre cele mai timpurii utilizari ale aurului in Marea Britanie.
Expozitia Epoca de Fier. Aflati mai multe despre ofrandele aduse zeilor in zonele de pe Valea Witham si admirati obiecte confectionate de tribul local Corieltavi, printre care singurul exemplar in perfecta stare al unei lance din Epoca Fierului.
Expozitia Romana. Aflati mai multe despre stabilimentul militar din Lincoln al Legiunii a ix-a si despre viata cetatenilor romani de la Lindum Colonia.
Expozitia Anglo-Saxona. Descoperiti detalii despre cimitirele uriase desoperite in Linconshire, si admirati reconstructia faciala a unei femei saxone, care a fost posibila folosind unele dintre cele mai moderne tehnici din domeniu.
Expozitia Vikinga. Vizitati atelierul de lucru al mesterului Thorfast si descoperiti importanta orasului Lincoln din perioada vikingilor, ca centru important de productie si de comercializare.
Expozitia Medievala. Aflati detalii despre bogatia manastirilor din Lincolnshire si investigati una dintre comorile artistice ale Marii Britanii medievale – Luttrell Psalter.
Expozitia Razboiul Civil. Descoperiti detalii inedite despre Batalia de la Winceby si admirati colectia de arme si armuri din acea perioada.
Expozitia de Materiale. Pe langa faptul ca puteti explora modul in care diferite materiale au fost folosite de diverse culturi din intreaga lume de-a lungul timpului, puteti confectiona chiar dumneavoastra mozaicuri si vitralii.
Sectiunea de Bani si Comert. In cadrul acestei expozitii aveti posibilitatea de a invata despre utilizarea banilor de-a lungul timpului si in diferite culturi.
Sectiunea Alimentatiei si Agriculturii. Explorati dovezile arheologice care atesta productia de alimente in Linconshire din Preistorie pana in Evul Mediu
Sectiunea Laboratorului. Explorati stiinta arheologiei si aflati cum osemintele vorbesc de la sine despre trecut, avand posibilitatea de a asista la datarea obiectelor si la testarea materialelor care au supravietuit ingropate de-a lungul timpului.

Muzeul de Arheologie este deschis zilnic intre orele 10:00 si 16:00, iar intrarea este libera.

Localizare

GPS - Latitudine: 53.231918, Longitudine: -0.537280

Mareste harta

Legenda

 • Muzeul de Arheologie din Lincoln
 • Restaurant
 • Hotel
 • Piete si zone centrale
 • Monumente
 • Catedrale si biserici
 • Muzee si galerii de arta
 • Palate si castele
 • Cladiri si turnuri
 • Gradini si parcuri
 • Divertisment
 • Shopping
 • Altele

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care ne povesteste despre Muzeul de Arheologie din Lincoln