Cum se ajunge in Oslo

Calatoria cu avionul la Oslo

Oslo Airport este situat la 50 km de Oslo. Situat la nord de Oslo, in Gardermoen, aeroportul Oslo este cea mai mare dintre cele trei aeroporturi care deservesc capitala Norvegiei. Exista un birou de informatii in sala de sosiri, oferind rezervare la hotel si servicii de informare turistica. SAS Airport Bus circula intre Aeroportul Oslo si Gara Centrala din Oslo (durata calatoriei: 45 minute). Serviciile de transport cu autocarul conecteaza Aeroportul Oslo cu diverse destinatii din Norvegia. Exista un birou de informatii taxi in sala de sosiri, iar statia de taxi se afla in afara Sosiri.

Oslo Airport ofera facilitati de schimb bancar. Exista numeroase ATM-uri situate de-a lungul Aeroportul Oslo. Accesul gratuit la internet wireless este disponibil in intregul terminal. Diferite restaurante, cafenele, snack baruri si fast-food sunt situate de-a lungul Aeroportul Oslo.

Companiile de inchirieri auto de la Aeroportul Oslo includ: Avis, Budget, Europcar, Hertz si Sixt. Acesti operatori au fiecare birouri in sala de sosiri, aproape de intrarea in statia de cale ferata.

Calatoria cu masina la Oslo

Va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Vilcea - Sibiu - Deva - Brodske/Grenze - Brünn - Jihlava - Rostock - Gedser - Vordingborg - Köge - Malmö - Helsingborg - Halmstad - Varberg - Göteborg - Svinesund - Moss – Oslo, traseul avand aproximativ 2703.8 km.