Ghid turistic Boulouparis

Despre Boulouparis

Va ganditi la vacanta? Atunci iata un loc pe care trebuie neaparat sa-l vedeti: Boulouparis. Este vorba de o comuna din provincia de sud din Noua Caledonie, al carei an este impartit in doua sezoane, unul uscat si unul umed.

Atunci cand veniti in Boulouparis, puteti sa va cazati intr-un dintre hotelurile de aici sau puteti opta pentru cabanutele primitoare si spatioase. Cea de-a doua optiune este una mult mai buna, nu doar pentru ca preturile sunt mai mici decat cele practicate de hotelieri, ci si pentru ca reprezinta un tip de cazare traditional. Daca doriti, puteti chiar sa vorbiti cu localnicii, pentru ca si ei sunt dispusi sa inchirieze camere pentru turisti.

In continuare, va recomandam sa faceti o plimbare pe jos in Boulouparis, pentru a descoperi cat mai bine comuna din Noua Caledonie. Puteti face acest lucru si cu bicicleta, iar in acest fel veti putea face miscare si va veti putea bucura si de peisaje.

Este bine de stiut faptul ca Boulouparis este o destinatie perfecta atat pentru familii, cat si pentru grupurile de prieteni. Fiind vorba de o comuna linistita, cei mici se vor bucura foarte mult. Serile sunt si ele destul de linistite, distractia constand in concerte in aer liber la terase sau momente artistice ale celor ce traiesc aici. Astfel, va veti putea bucura si de traditiile specifice Boulouparis.

Va sugeram sa mergeti si pe plajele din Boulouparis. Acestea au nisipuri fine si curate, iar apele sunt perfecte daca vreti sa va racoriti. De asemenea, puteti face o plimbare cu barca pe apele Oceanului Pacific.

Atunci cand plecati in vacanta, nu uitati sa aveti aparatul foto la dumneavoastra. In rest, daca uitati ceva acasa, puteti sa cumparati din buticurile din Boulouparis. Asadar, va dorim sa aveti parte de o vacanta de neuitat!

Boulouparis