Ghid turistic Bourail

Recomandat pentru: kitesurfing, testoase, laguna, surfing, relaxare, plaja, golf

Despre Bourail

Bourail este o comuna din provincia de sud din Noua Caledonie care isi deschide larg bratele pentru dumneavoastra, daca doriti sa petreceti aici concediul. Potrivit ultimul recensamant, in Bourail nu locuiesc mai mult de cinci mii de oameni, insa veti avea la dispozitie o paleta larga de activitati dintre care sa puteti alege.

Din punct de vedere geografic, Bourail dispune atat de munti, cat si de plaje si apele oceanului, ceea ce inseamna ca reprezinta o destinatie turistica complexa. Surferii aleg de obicei aceasta destinatie, pentru ca valurile sunt perfecte pentru sportul lor acvatic preferat. Un alt aspect interesant legat de Bourail este ca el se afla la intersectia dintre mai multe rauri. Este vorba de raurile Boghen, Bacouya, Nessadiou, Nera, Tene si La Poueo. Asadar, veti putea face plimbari cu barca atat pe Oceanul Pacific, dar si pe unul dintre raurile care ajung pana in Bourail.

Peisajele din Bourail sunt foarte frumoase, atat datorita vegetatiei bogate, cat si pentru faptul ca sunt complexe. De pilda, veti putea vedea mine si locuri in care odinioara lucrau foarte multi oameni, dar si campii formate in urma curgerii raurilor ce ajung in comuna din Noua Caledonie. Mai mult, va recomandam sa faceti cel putin o drumetie pe munte, pentru a va bucura de liniste, dar si aer curat. Mai apoi, puteti sa va relaxati pe plaja si astfel veti pleca acasa cu un bronz de invidiat.

Intrucat populatia din Bourail este foarte tanara, majoritatea celor ce traiesc aici avand varste de pana in treizeci de ani, cu siguranta va veti face prieteni cu care puteti tine legatura si peste ani. Cu toate ca aici veti vedea mai multe scoli, deocamdata nu exista o universitate, insa cei care se ocupa de conducerea comunei au in vedere si acest lucru pentru viitor.

Bourail