Ghid turistic Kouaoua

Despre Kouaoua

Va invitam sa petreceti vacanta intr-un loc de vis, respectiv Kouaoua, o statiune turistica din provincia de nord din Noua Caledonie. Aceasta comuna a fost creata pe 25 aprilie in anul 1995, dupa ce o perioada buna de timp a fost incorportata in destinatia turistica Canala.

Atunci cand ajungeti aici va sfatuim sa vizitati Portul Kaouaoua, pentru ca el reprezinta un punct important din punct de vedere comercial. Mai mult, veti putea admira diferite tipuri de nave si ambarcatiuni. Puteti chiar sa faceti o plimbare pe apa, intrucat frecvent se organizeaza calatorii pentru turisti. Astfel veti avea parte de un peisaj absolut superb.

Interesant este faptul ca in Kaouaoua veti putea gusta din preparate specifice nu doar acestei zone, ci si altor tari. In meniuri veti regasi bucate din bucataria franceza, asiatica sau oceanica. Veti putea gusta din mai multe feluri de peste, dar totodata va veti delecta si cu deserturi dintre cele mai gustoase.

Daca doriti sa mergeti la cumparaturi, trebuie sa va indreptati atentia catre cele cateva buticuri din Kouaoua. De aici veti putea achizitiona diferite cadouri pentru cei dragi care nu v-au putut insoti in vacanta. Va sugeram sa alegeti obiecte lucrate manual, obiecte care sunt cele mai interesante. Mai mult, daca doriti, puteti sa trimiteti vederi prietenilor, pentru ca in Kouaoua exista si un oficiu postal.

Daca doriti sa vizitati cat mai mult din Kouaoua, va recomandam sa alegeti unul dintre tururile organizate de hoteluri. Astfel veti avea parte de un ghid care va va arata cele mai frumoase locuri din imprejurimi si veti putea profita la maxim de vacanta petrecuta pe teritoriul din Noua Caledonie.

In functie de perioada in care doriti sa vizitati Kouaoua va recomandam sa aveti in bagaj si o umbrela. Trebuie insa sa nu uitati aparatul foto acasa si nici costumul de baie, doua lucruri esentiale pentru o vacanta reusita.

Kouaoua