Ghid turistic La Foa

Recomandat pentru: arhitectura, plaja, alte atractii

Despre La Foa

Cautati un loc in care sa petreceti vacanta? Va recomandam La Foa, o statiune din provincia sudica din Noua Caledonie. Aici se vorbesc in general doua limbi: franceza si engleza. Prima este insa de baza, iar localnicii au invatat limba engleza tocmai pentru a se putea intelege cu turistii.

In La Foa veti gasi mai multe hoteluri in care va puteti caza in concediu. Dintre ele amintim Hotelul Naina Park ce dispune de camere spatioase, dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie pentru o sedere cat mai placuta. Mai mult, complexul dispune si de o pisicina in aer liber, in care puteti sa va racoriti si noaptea, pentru ca este luminata. Mai apoi, puteti sa va indreptati atentia si catre Resortul Evasion 130 sau catre Hotelul Banu. Este bine sa studiati preturile inainte de a alege unde sa va cazati, pentru ca acestea difera in functie de sezon.

In continuare, va invitam sa descoperiti traditiile si obiceiurile localnicilor. Fiind vorba de oameni care tin la cultura lor, veti descoperi multe lucruri interesante. Dansuri traditionale la apus, dar si muzica specifice zonei: acestea sunt doar doua dintre aspectele catre care trebuie sa va aplecati atunci cand veniti in La Foa. Cei din partea locului sunt foarte comunicativi, asa ca incercati sa va imprieteniti cu ei, pentru a va explica mai bine lucruri legate de traditie, dar si care sunt semnificatiile dansurilor si obiceiurilor.

Intrucat in Noua Caledonie sporturile acvatice sunt la mare cautare, atat in ceea ce ii priveste pe localnici, cat si pe turisti, va sfatuim sa incercati cel putin unul. Fie ca veti opta pentru scufundari, pentru o plimbare cu barca sau doar pentru o baie in apele Oceanului Pacific, cu siguranta va veti relaxa.

Asadar, va dorim sa aveti parte de un concediu de neuitat in La Foa!

La Foa