Ghid turistic Sarramea

Recomandat pentru: drumetii, calarie, alte atractii

Despre Sarramea

Sarramea sau Sarra Mea, asa cum ii mai spun localnicii, este o destinatie turistica deosebita de pe coasta provinciei de sud din Noua Caledonie. Aceasta comuna este scaldata de apele Oceanului Pacific, la fel cum se intampla cu multe alte destinatii din Noua Caledonie.

In primul rand, trebuie sa stiti ca in Sarramea climatul este unul care imparte anul in doua sezoane diferite. Primul dintre ele incepe in decembrie si dureaza pana in martie, perioada care este destul de calda, dar in care mai apar ploi moderate. Temperatura medie din acest sezon a fost stabilita in jurul valorii de 25-26 de grade Celsius. Mai apoi, cel de-al doilea sezon incepe in aprilie si se termina in noiembrie, fiind mai rece si mai uscat, motiv pentru care temperatura medie nu depaseste 20 de grade Celsius in iulie si august. Asadar, in functie de perioada in care veniti aici, ar fi bine sa aveti o umbrela in bagaj.

In continuare, de precizat este faptul ca in Sarramea veti gasi mai multe buticuri micute din care puteti achizitiona suveniruri pentru cei dragi, dar si cateva hoteluri in care va puteti caza. De obicei, hotelurile dispun si ele de magazine, dar si de restaurante in care puteti lua masa. Pe langa meniurile traditionale si specifice zonei Sarramea din provincia de sud din Noua Caledonie, aici veti putea gusta si din preparate internationale, atent pregatite de bucatari.

Mai apoi, nu se poate sa ajungeti in Sarramea fara sa mergeti la plaja. Va recomandam insa ca spre dupa-amiaza sa organizati intr-una din zile un picnic. Astfel veti putea petrece momente de calitate impreuna cu cei dragi si veti avea parte totodata de o masa mai deosebita decat de obicei.

Asadar, Sarramea va asteapta sa o descoperiti in toata splendoarea ei si cu siguranta nu veti regreta daca veniti aici! Vacanta placuta!

Sarramea