Informatii utile Haga

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Neerlandeza, Frizone
Fus orar: GMT 01:00

Haga este recunoscuta pentru


cultura
plimbari in aer liber
arta
muzee
arhitectura
expozitii

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Haga

Haga este o destinatie tot parcursul anului, ca toate marile orase, acesta ofera atractii diferite pe parcursul intregului an. Cu toate acestea, vara este in mod clar cea mai buna optiune. Cel mai bun timp pentru a vizita Haga este din iunie pana la inceputul lunii septembrie.

Temperaturi medii lunare in Haga, Olanda

Haga are un climat maritim si veri sunt in general usoare, iar vremea calda este rara. Maximele medii sunt de 21° C si minimele medii sunt de 17° C. Precipitatiile sunt prezente pe tot parcursul anului.

Ce sa luati in bagaj

Bagajul dumneavoastra ar trebui sa contina haine groase, pantofi comozi, hanorace, umbrele de soare, creme hidratante pentru fata, buze si maini, palarii si esarfe. Din bagaj nu trebuie sa lipseasca articolele de toaleta si consumabilele medicale. Nu trebuie sa uitati echipamentul foto.

Shopping in Haga

Haga este un excelent loc pentru cumparaturi. Cele mai multe magazine sunt in Binnenstad. Haagsche Bluf contine magazine elegante, care ocupa spatii istorice. Noordeinde este unul dintre cele mai bune magazine din oras, aici veti gasi si produse alimentare.

O alta strada fermecatoare cu magazine excelente este Denneweg, renumita pentru magazinele cu obiecte antice.

Cele mai cunoscute piete din Haga sunt Markt Haagse pe Herman Costerstraat, acestea au loc luni, miercuri, vineri si sambata. Aici puteti gasi tot felul de tesaturi, haine si obiecte de uz casnic.