Ghid turistic La Palma

Despre La Palma

La Palma este capitala provinciei Darien, din Panama. Acest oras se afla in apropierea raului Tuira, exact la varsarea acestuia in Golful San Miguel.

Daca ajungeti in La Palma va recomandam sa vizitati ruinele fortificatiilor spaniole, aflate la cateva minute de oras, intr-o plimbare cu barca.

Privelistea apei face din La Palma un loc frumos, insa orasul in sine este canicular si cu munti de gunoaie care sunt aruncate pe marginea drumului. Totusi, merita sa vizitati acest loc, datorita frumusetii din provincia Darien.

Va recomandam sa calatoriti in La Palma cu ocazia festivalului San Jose, tinut in fiecare an pe data de 19 martie.

La Palma este deservit de un aerodrom, aflat la marginea orasului. Companii aeriene precum Aeroperlas si Air Panama efectueaza zboruri din Ciudat de Panama catre La Palma. Cursa dureaza aproximativ o ora si un bilet cu o singura calatorie costa 72 de dolari. Exista posibilitatea sa luati si un taxi acvatic din Puerto Quimba, care pleaca la 60-75 de minute catre La Palma. O cursa dureaza 30-45 de minute si costa 3 dolari.

Toate punctele de interes turistic din oras sunt localizate pe strada principala, iar acestea sunt o banca, un spital, sectia de politie, trei hoteluri, trei baruri si cateva standuri cu mancare.

La Palma