Ghid turistic Panama City

Recomandat pentru: shopping, centrul istoric, gastronomie

Despre Panama City

Panama City este capitala si cel mai mare oras al Republicii Panama. Orasul este centrul politic si administrativ al tarii. Panama City este un loc multicultural, cu locuitori ce provin din mai multe parti ale lumii. Limba spaniola este vorbita de cea mai mare parte dintre acestia, dar multi vorbesc si limba engleza.

Capitala plina de viata este un orbitor loc al extremelor, decalajul bogati-saraci in oras este sevident. Zgarie-norii gigant si mall-urile moderne se amesteca cu cladirile coloniale frumoase candva, insa acum ponosite.

Panama City este un oras care isi tine ocupati vizitatorii, oferind arhitectura istorica care va va incanta ochii la fiecare pas si multe activitati de realizat. In apropiere de Panama City veti gasi plaje superbe, paduri tropicale virgine si fabulosul Canal Panama. Canalul Panama necesita o vizita obligatorie daca sunteti in Panama City.

Casco Viejo este o parte istorica a orasului, unde veti gasi multe cladiri coloniale, catedrale si muzee. Zona gazduieste un numar mare de evenimente eclectice. Casco Viejo ofera, de asemenea, unele dintre cele mai bune optiuni de luat masa in Panama City. Panama Viejo gazduieste unul dintre parcurile nationale din Panama. Este bine sa il vizitati dar citititi avertizarile de siguranta.

Panama City