Cum se ajunge in Paraguay

Calatoria cu avionul in Paraguay

Exista zboruri zilnice intre Paraguay si alte orase sudamericane. De asemenea, exista 2 zbouri zilnice spre si din Sau Paolo so Ciudad del Este. Exista zboruri directe spre Miami, din Noiembrie 2012.

Calatoria cu trenul in Paraguay

In acest moment, nu exista un tren international care sa mearga din sau in Paraguay. In trecut, aceasta tara era conectata printr-o linie feroviara cu Argentina, insa aceasta a fost dezafectata.

Calatoria cu autocarul in Paraguay

Autobuzul este cel mai folosit mijloc de transport, existand o multitudine de linii care sa uneasca orasele paraguayene cu restul localitatilor din America de Sud. Puteti lua un autobuz spre Paraguay din orase precum Sao Paulo, Brazil; Santiago, Chile; Cordoba, Argentina; Buenos Aires, Argentina; Montevideo, Uruguay; Santa Cruz, Bolivia; Rio de Janeiro, Brazil. In spaniola, ele sunt numite „cama”.

Calatoria cu vaporul in Paraguay

O ambarcatiune circula regulat pe raul Paraguay, plecand de la Asuncion si pana in Brazilia. Majoritatea barcilor nu au fost create pentru a cara pasageri, astfel incat va puteti astepta la conditii nu tocmai favorabile de calatorie, insa puteti vedea un peisaj minunat. De asemenea, puteti cumpara aproape orice pe barca, incluzand bere rece!