Ghid turistic Estoril

Recomandat pentru: cazinou, plaja, golf, shopping

Despre Estoril

Din punct de vedere administrativ, Estoril apartine de municipalitatea Cascais. Estoril este situat la circa 30 de kilometri de capitala, si se bucura de reputatia unei statiuni maritime de prima mana de pe coasta Lisabona. Estoril este situat ideal pentru turistii care cauta o destinatie de vacanta variata.

Regiunea este renumita pentru cursurile sale de golf de clasa mondiala, in timp ce plajele de surfing atrag o multime de pasionati. Estoril este doar la o scurta calatorie cu trenul de Lisabona, cu amestecul ei unic de patrimoniu traditional, dar gandirea modernista care ofera atractii deosebite, nenumarate posibilitati de cumparaturi si o viata de noapte vibranta, se termina niciodata. Estoril reprezinta o destinatie de vacanta fantastica, capabila sa ofere vizitatorilor plaje minunate, combinate cu o varietate larga de activitati toate livrate la o valoare deosebit de buna.

Daca sunteti in cautarea unei vacante de lux, Estoril, cu plajele sale cu nisip auriu, hotelurile luxoase, turneul de tenis ATP, cursele de motor, cazinouri impresionantee si terenurile de golf, nu va vor dezamagi. Cand vine vorba de mancare si bautura, turistii sunt, de asemenea, rasfatati.

Plaja cea mai aglomerata din Estoril este situat central, Praia do Tamariz; aceasta este prevazuta cu toalete, dusuri, umbrele de soare din stuf si un restaurant. Praia Monte Estoril si Cascais sunt, de asemenea, populare. Praia do Guincho atrage surferi cu experienta. In cazul in care tenisul sau golful sunt sporturile preferate, veti gasi aici posibilitatea de a le practica. Plajele de nisip din Estoril si hotelurile cu toate facilitatile pe care le ofera turistilor, fac o baza buna pentru o vacanta de familie.

Din Estoril atractiile din Cascais, Belem, Lisabona si Sintra sunt usor accesibile. Puteti, de asemenea, sa va incercati norocul la roata ruletei, sau la Jack Black la Casino Estoril.

In afara sezonului, preturile mari pentru cazare in Estoril scad si exista mai multe optiuni disponibile. La sfarsitul primaverii va puteti astepta la o vreme minunata, acesta este timpul favorit al anului pentru a vizita coasta Estoril al multor turisti. Sezonul carnavalelor este incepe de la jumatatea lunii iunie, iar in aceasta perioada, Estoril ofera o atmosfera de festival, cu dansuri traditionale in strada si petreceri mari.

Vizitatorii pasionati de golf ar trebui sa evite vara, deoarece este prea fierbinte, si sa ia in considerare primavara devreme sau toamna pentru o vacanta. O optiune un pic mai riscanta ar fi sa alegeti sa mergeti la Estoril in lunile de iarna; acum ar putea sa ploua frecvent. Martie si octombrie sunt luni recomandate pentru a explora Estoril, insa cu accent mai putin pe plaja.

Pentru a ajunge in Estoril cautati un zbor catre Aeroportul Portela din Lisabona. Acesta este principalul aeroport din Portugalia.

Estoril