Ghid turistic Salelologa

Recomandat pentru: relaxare, natura, shopping

Despre Salelologa

Salelologa este un sat micut din partea de est a Insulei Savai’i din Samoa si totodata o destinatie turistica perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti in cautarea unui loc in care sa petreceti clipe de neuitat! Este vorba de principalul port al insulei, care dispune de un terminal pentru feriboturi. Acesta reprezinta principala legatura cu celelalte insule din zona cand vine vorba de comert cu diferite obiecte, indiferent ca este vorba de produse alimentare sau suveniruri.

Daca doriti sa mergeti la cumparaturi in Salelologa, trebuie sa stiti dinainte ca strada principala reprezinta centrul comercial al satului. De o parte si de alta a acesteia veti gasi magazine cu diferite lucruri si veti putea cumpara suveniruri pentru cei de acasa. De asemenea, va invitam sa mergeti si in piata locala, acolo unde pe tarabe veti vedea peste proaspat, legume si fructe, dar si preparate realizate de gospodine din partea locului. Piata este deschisa sase zile pe saptamana, exceptia fiind ziua de duminica. De altfel, majoritatea magazinelor sunt inchise in ultima zi a saptamanii in Salelologa, cu exceptia catorva buticuri de tip outlet.

Mai apoi, daca va intrebati cum puteti circula in Salelologa, raspunsul este unul simplu: exista o retea de autobuze, cu diferite trasee, dar puteti si sa inchiriati o masina. Cea de-a doua varianta se poate dovedi a fi mai rentabila, pentru ca astfel nu veti depinde de orarul autobuzelor si veti putea circula mai mult.

In ceea ce priveste cazarea, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca sigur veti gasi camere libere in Salelologa. Puteti alege intre Resortul Aggie Greys Lagoon, Resortul Sinalei Reef sau cabanute. De precizat este faptul ca cele doua resorturi ofera servicii diverse. Dintre ele amintim chiar si ore de masaj sau ore la spa, pentru a va putea relaxa.

Salelologa