Ghid turistic Serravalle

Recomandat pentru: arhitectura, atractii inedite, cladiri istorice, divertisment, lacasuri de cult, situri religioase

Despre Serravalle

Serravalle este o localitate situata in Republica europeana San Marino. Aici traiesc aproximativ 9394 de locuitori – dintre care, in 2006, 2000 erau straini. Suprafata teritoriala este de de 10.53 km². Serravalle este situat in vecinatatea Muntilor Apenini. Localitatea a fost mentionata inca din 962 D.Hr., cand era numita Castrum Olnani - satul ulmilor.

Serravalle atrage doar un numar mic de turisti, care opresc mai ales pentru o scurta vizita pentru a vedea Stadio Olimpico di Serravalle. Turistii care viziteaza zona pot merge si in alte destinatii mai populare aflate in apropiere (cum ar fi San Marino).

Serravalle ofera curse de motociclete si alte oportunitati de relaxare: va puteti bucura de peisajul incantator, inscriindu-va in excursii organizate pe jos. Muntele Titano este ideal pentru drumetii si alpinism. Iubitorii de natura se vor bucura sa intalneasca multi-coloratii fluturi si gandaci, precum si numeroase specii de reptile si pasari.

Top obiective turistice Serravalle

Biserica Sfanta Andreea din Serravalle
Biserica Sfanta Andreea din Serravalle

Chiesa di Sant'Andrea (Serravalle) este o biserica din San Marino. Acesta apartine Diecezei Romano-Catolice de San Marino-Montefeltro. Constructia Chiesa...

Stadionul Olimpic din Serravalle
Stadionul Olimpic din Serravalle

Stadio Olimpico este un stadion multifunctional in Serravalle, San Marino. In prezent, este folosit mai ales pentru meciurile de fotbal. Acesta este stadionul...

Serravalle