Ghid turistic Santo Antonio

Despre Santo Antonio

Principalul oras de pe Insula Principe din Sao Tome si Principe va asteapta sa petreceti aici o vacanta de neuitat! Este vorba de Santo Antonio (Sfantul Anton), un resort care odinioara a fost o colonie portugheza, mai exact intre anii 1753 si 1852, ceea ce inseamna ca orasul are o istorie foarte frumoasa si interesanta. De precizat este faptul ca Santo Antonio se intinde astazi pe coasta de nord est a raului Palhota, avand o populatie de aproximativ o mie doua sute de oameni.

In primul rand, orasul Santo Antonio este cunoscut pentru arhitectura sa deosebita realizata in stilul coloniilor portugheze. Aici veti descoperi numeroase biserici pe care va sfatuim sa le vizitati. Daca doriti, puteti chiar sa asistati la slujbele organizate frecvent pentru a va intoarce pentru cateva momente catre partea spirituala a vietii, dupa ce un an intreg ati fost preocupati, de cele mai multe ori de grijile vietii de zi cu zi. Cea mai importanta si cea mai mare biserica din Santo Antonio este in prezent Biserica Catolica. Ea a fost inceputa in anul 1947 si reprezinta unul dintre locasurile sfinte cele mai apreciate din zona.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l luati in considerare atunci cand plecati in Santo Antonio este ca aici veti descoperi foarte multe pasari de diferite marimi si culori. Este cunoscut faptul ca resortul este un paradis al pasarilor, asa ca veti fi inconjurati de melodii armonioase, dar si de peisaje de vis.

In ceea ce priveste locurile in care va puteti caza in Santo Antonio, e bine sa stiti ca veti avea la dispozitie cateva vile foarte frumoase. Printre ele se afla vila Palhota, dar si vila Romar. Prima se afla pe strada Libertatii, iar cea de-a doua pe strada Guine.

In concluzie, va dorim sa aveti o vacanta cat mai placuta in Santo Antonio si sa va bucurati de zilele de concediu cat de mult puteti!

Santo Antonio