Cum se ajunge in Belgrad

Calatoria cu avionul la Belgrad

Persoanele care nu au rau de inaltime, pot opta cu incredere pentru cursele aeriene frecvente, care asigura deplasarea cea mai rapida spre acest oras minunat. Daca plecati din Bucuresti, companiile aeriene care asigura un transport sigur si confortabil sunt: Esky, Tarom, Wizz Air sau Blue Air.

De altfel, un sfat pentru cei care au un buget mai restrans, ar fi comandarea biletului de avion cu minim 2 luni de zile inainte, fapt care ii va ajuta sa economiseasca chiar si 50% din tariful curent al biletului. De asemenea, persoanele care stiu si data intoarcerii din calatorie, pot opta pentru biletele dus-intors, pentru a avea beneficia de reducere de aproximativ 15%.

Calatoria cu autoturismul la Belgrad

Persoanele care vor sa viziteze si alte locuri, pana la destinatia propusa, pot opta pentru transportul cu propriul automobil sau cu autocarul diverselor firme care organizeaza excursii in Belgrad. Distanta dintre Bucuresti pana la Belgrad este de 623 de km, timpul de parcurs cu automobilul fiind de aproximativ 8 ore si jumatate. Daca doriti sa faceti excursia in Serbia cu propriul automobil, noi va recomandam traseul cel mai simplu: Bucuresti - Pitesti - Craiova - Belgrad.