Ghid turistic Insula Mahe

Recomandat pentru: situri religioase, arhitectura, puncte de interes, plaja, atractii inedite, cladiri administrative, gradina botanica

Despre Insula Mahe

Insula Mahe, situata in partea de nord-est a lantului insulelor Seychelles, sustine o populatie de aproximativ 80.000 de persoane. Capitala acestei insule se afla la Victoria.

Mahe atrage turisti din fiecare parte a lumii in fiecare an, fiind una dintre insulele cele mai pline de viata din Seychelles. Insula are, de asemenea, cei mai inalti munti, cu varfuri de pana la 902 m inaltime.

Dealurile din Mahe sunt acoperite cu paduri tropicale in care sunt organizate o multime de drumetii. Mahe are, de asemenea, numeroase atractii: pe partea de vest a Mahe se afla Beau Vallon, un centru turistic cu plaje frumoase si ape perfecte pentru sporturi de apa, cum ar fi wind surfing si navigatie, precum si plimbari cu barca. O alta plaja populara pe Mahe este Baie Lazare, in apropierea careia se afla cel mai mare hotel din Seychelles. Pe insula Mahe veti gasi si numeroase piete in care se vinde peste proaspat si fructe de mare.

Muzeul de Istorie Naturala, Centrul Codevar si Gradina Botanica sunt, de asemenea, atractii importante ale acestei insule. Pe insula veti putea vizita si Ile au Cerf, candva casa romancierului Wilbur Smith.

Pe insula exista ghizi profesionisti, care va pot arata unele dintre frumoasele caracteristici ale Mahe; de asemenea, puteti obtine harti ale traseelor turistice in Victoria, de la Biroul de Turism.

Cu ofertele sale culturale, traseele extinse de mers pe jos, vegetatie neatinsa si plaje frumoase, Mahe este cu siguranta un loc pe care nu veti regreta ca l-ati vizitat.

Insula Mahe