Despre Insula Sentosa

Daca va aflati in cautarea unei destinatii de vacanta care sa va asigure confortul intr-un decor spectaculos, nu ar trebui sa zaboviti prea mult in cautarile voastre. Indreptati-va atentia spre Insula Sentosa, aflata in apropiere de Singapore, cu plaje intinse pe 3 km. Plajele Tanjong, Siloso si Palawan sunt marginite de cocotieri uriasi, palmieri si flori tropicale dintre cele mai colorate, in mijlocul carora se gasesc colibe rustice, denumite de localnici „alang-alang”. Toate acestea fac din Sentosa decorul perfect pentru un concediu de vis. Insula, care masoara doar 5 km², se bucura de o vegetatie luxurianta ce adaposteste diverse specii de maimute, papagali, soparle sau pauni.

Pe langa frumusetea peisajelor, atractiile turistice din Sentosa nu intarzie sa apara, fie ca e vorba de Tiger Sky Tower, o cladire ce atinge inaltimea de 110 m si care va ofera ceea mai spectaculoasa panorama asupra insulei si a imprejurimilor sau Parcul Butterfly, unde aveti prilejul sa adimirati cele mai frumoase specii de fluturi. Nici Dolphin Langoon si Parcul subacvatic, situate in vestul insulei, nu va vor dezamagi, mai ales daca sunteti interesati de viata animalelor marine.

O destinatie de vacanta deosebita, ideala pentru escapade romantice sau poate o un concediu alaturi de familie, insula Senstosa dispune de spatii de cazare dintre cele mai luxoase, unde va veti simti rasfatati, iar daca va aflati in cautarea unor resorturi cu pachete all incusive, Amara Sanctuary Resort sau Capella Singapore ofera cele mai spatioase si confortabile camere, iar gradinile cu vegetatie luxurianta ce impresoara hotelul nu fac decat sa completeze acest tablou de vacanta. La fel de spectaculos este si Shangri-la Rasa Sentosa, amenajat pe plaja Siloso. Pentru aceia dintre voi aflati in cautare de mai multa intimitate, vilele amenajate aici sunt o alternativa ideala, la fel si cabanele rustice oferite de Costa Sands Resort.

Insula Sentosa