Cum se ajunge in Bratislava

Calatoria cu avionul la Bratislava

Companiile care efectueaza curse regulate spre capitala Slovaciei sunt Tarom, Wizz Air si Blue Air. Pretul unui bilet Bucuresti – Bratislava este de aproximativ 150 de euro, in functie de perioada in care doriti sa calatoriti. Daca achizitionati un bilet dus-intors, veti beneficia de o reducere de aproximativ 30 de euro.

Calatoria cu trenul la Bratislava

Pentru persoanele care prefera mai mult transportul feroviar, exista plecari in fiecare seara din Gara de Nord - Bucuresti cu sosire la Bratislava. Trenul pleaca la ora 22.00 si pretul unui bilet este de aproximativ 100 de euro de persoana, insa daca achizitionati biletul dus-intors veti beneficia de o reducere de 20 de euro.

Calatoria cu automobilul la Bratislava

Traseul recomandat pentru a ajunge in Bratislava cu plecare din Bucuresti, este Bucuresti – Sibiu – Deva - Arad – Nadlac - Szeged – Budapesta – Bratislava. Distanta dintre Bucuresti si Bratislava este de aproximativ 1200 de kilometri si daca mergeti cu o viteza medie de 84 de km la ora, puteti ajunge in aproximativ 14 ore si jumatate (conform viamichelin.com).