Cum se ajunge in Barcelona

Calatoria cu avionul la Barcelona

Aeroportul Barcelonei se afla la o distanta de 12 km de oras, la Prat de Llobregat. Principala companie aeriana din Romania care se ocupa cu zborurile regulate spre Barcelona, este Tarom, unde pretul unui bilet poate varia in functie de sezon. Daca va hotarati sa deveniti turisti, ar fi ideal sa puneti de-o parte, pe langa bani si timpul care ar trebui sa fie rezervat special pentru cautarea unui bilet de avion spre acesta destinatie.

Calatoria cu trenul la Barcelona

Daca doriti sa calatoriti cu trenul pana in aceasta locatie, va recomandam traseul Bucuresti Nord - Barcelona Estacion de Franca, care poate dura de la 43 de ore si 58 minute la 46 de ore si 46 minute.

Calatoria cu automobilul la Barcelona

Daca alegeti sa dirijati singuri drumul, viteza, opririle si va hotarati sa calatoriti cu automobilul, conform Google Maps, distanta intre Bucuresti si Barcelona este de 2735 kilometri, si poate fi parcursa in 28 ore pe ruta: Bucuresti, Budapesta, Trieste, Genova, Nisa, Barcelona sau 2587 km in 26 de ore pe ruta: Bucuresti, Belgrad, Zagreb, Trieste, Genova, Nisa, Barcelona.