Informatii utile Barcelona

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT 01:00

Barcelona este recunoscuta pentru


puncte de interes
arhitectura
plimbari in aer liber
divertisment
arta
atractii inedite

Cand este indicat sa vizitati orasul Barcelona

Cea mai aglomerata perioada in Barcelona este cuprinsa intre lunile iulie si august. Una din cele mai potrivite alegeri este luna septembrie, atunci cand incepe sezonul reducerilor, atat in magazine, cat si in ofertele hotelurilor dar totusi, cea mai buna perioada in care turistii pot vizita frumusetea orasului mediteraneean este in lunile aprilie-iunie sau septembrie-noiembrie.

Temperaturi medii lunare in Barcelona, Spania

Ce sa luati in bagaj

Orice turist ar trebui sa puna in primul rand, printre lucrurile „vitale”, atunci cand se hotaraste sa vina in Barcelona, o harta pe care sa bifeze toate locurile demne de vazut pentru a nu se intoarce cu regretul nevizitarii.

Fiind vorba despre o destinatie destul de calduroasa pe timp de vara si schimbatoare in anotimpurile de tranzitie, nu ar trebui sa uitam hainele lejere pe timp de vara atunci cand caldura este greu de suportat si mereu haine destul de groase, o umbrela si/sau o geaca impermebila, toamna si primavara atunci cand vantul si ploile pun stapanire pe orasul care ramane totusi la fel de primitor si in acesta perioada.

Buget de vacanta

La acesta rubrica nimeni nu ar putea completa cu o suma fixa dar, puteti orientativ sa va decideti in functie de cati membrii are „echipajul” dumneavoastra si de cat de insetati de cunoastere si petrecareti sunteti pentru ca ofertele sunt la fel de variate ca si preturile.