Cum se ajunge in Spania

Calatoria cu avionul in Spania

Pentru a ajunge in Spania cautati un zbor catre unul dintre aeroporturile:
Aeroportul Alicante este situat la 9 km sud de Alicante. Aeroportul Alicante este o poarta de acces cheie pentru regiunea Costa Blanca din Spania, fiind printre cele mai aglomerate aeroporturi din Spania.

Aeroportul din Barcelona este situat la 12 km sud-vest de centrul Barcelonei. Acesta este cel mai mare al doilea aeroport din Spania si serveste Barcelona si regiunea Catalonia.

Aeroportul Gran Canaria este situat la 18 km sud de Las Palmas si la 25 km nord de cele mai populare zone turistice de pe coasta de sud a insulei. Acesta deserveste in principal Insulele Canare.

Aeroportul Lanzarote este situat la 5 km vest de Arrecife. Aeroportul Lanzarote este singurul aeroport care deserveste insula Lanzarote din Spania.

Aeroportul Barajas din Madrid este situat la 12 km nord-est de Madrid. Aeroportul Barajas din Madrid este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa si este cel mai mare din Spania. Aeroportul deserveste capitala Madrid.

Aeroportul Malaga este situat la 8 km sud-vest de centrul orasului Malaga. De asemenea, cunoscut sub numele de Aeroportul Malaga Costa del Sol este o poarta de acces cheie catre regiunea Costa Del Sol.

Aeroportul Palma de Mallorca este situat la 8 km est de Palma de Mallorca. Acesta este al treilea cel mai mare aeroport din Spania si opereaza servicii pe tot parcursul anului catre mai multe destinatii internationale.

Intre alte aeroporturi din Spania se numara si: Aeroportul Fuerteventura, Aeroportul din Valencia, Aeroportul din Sevilia, Aeroportul Jerez, Aeroportul Tenerife North, Aeroportul Santiago de Compostela si Aeroportul Federico García Lorca Granada-Jaén.

Calatoria cu masina in Spania

Catre Madrid recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna - Padua - Verona - Brescia - Piacenza - Tortona - Ovada - Savona - Ventimiglia - Menton - Nisa - Cannes - Frejus - Brignoles - Aix-en-Provence - Arles - Nimes - Montpellier - Beziers - Narbonne - Perpignan - Le Perthus - Girona - Lleida - Zaragoza - Calatayud - Guadalajara – Madrid, traseul avand aproximativ 3204.4 km.